Garancija i povrat

Proizvode možete vratiti u roku od 14 dana od primitka narudžbe, bez potrebe za obrazloženjem. Proizvod ili proizvodi moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišteni i u originalnoj ambalaži.

Proizvodi se mogu vratiti na dva načina:

  • u našoj prodavaonici Billiard-plus d.o.o. na adresi Prilaz Zagrebačkoj  2c 10408 Velika Mlaka
  • poštom na adresu prodavaonice (trošak povrata je vaš).

U slučaju povrata proizvoda izravno u trgovinu ili poštom, molimo ispunite Izjavu o odustajanju, koju možete isprintati OVDJE.


Kupac može predati i vlastitu izjavu o raskidu iz koje izričito proizlazi da raskida ugovor, uz navođenje broja narudžbe.

Podrazumijeva se da je kupac pravovremeno vratio robu ako je poslana prije isteka roka od 14 dana. Kao datum otpreme vrijedi datum kada je pošta datirana od strane pružatelja usluge poštanskih usluga ili predajom proizvoda u prodavaonici.

Povrat sredstava vrši se u roku 14 dana od dana primanja obavijesti o raskidu ugovora pod uvjetom vraćanja proizvoda. Pružatelj usluge zadržava pravo na zadržavanje povrata primljene uplate do trenutka preuzimanja vraćenih proizvoda ili dok kupac ne priloži dokaz da je proizvode poslao natrag pružatelju usluge.
  • Ako ste primjerice kupljeni proizvod upotrijebili i niste zadovoljni njegovim svojstvima ili mislite da proizvod nije ono što trebate, možete ga s računom osobno donijeti u našu trgovinu ili poslati poštom.

Dvije su opcije za traženje prava iz garancije:

  • Prava iz garancije
    Odnose se na proizvode koji imaju garanciju proizvođača a za koje ste utvrdili da ne funkcioniraju besprijekorno. U trenutku kupnje, pored računa dobili ste jamstveni list Jamstvena prava možete zatražiti u našim trgovinama ili izravno kod jednog od pružatelja usluga navedenih u jamstvenom listu. Isto vrijedi i za online kupnju.
  • Prava koja proizlaze iz materijalnog nedostatka
    U slučajevima kada je proizvod kupljen u našim trgovinama i nema priloženu jamstvenu potvrdu te smatrate da nema značajke koje su potrebne za uobičajenu uporabu ili nema potrebnu kvalitetu zbog koje ste kupili proizvod. Materijalni nedostatak na proizvodu možete prijaviti u roku od dva mjeseca od otkrića navodne pogreške ili u roku od dvije godine od preuzimanja robe.
  • Proizvod možete donijeti s računom ili poslati poštom na adresu naše trgovine s ispunjenom pismenom izjavom koju možete naći OVDJE!Da biste ostvarili prava iz materijalnog nedostatka, obvezni ste pismeno obavijestiti pružatelja usluge o nedostatku na crobilliardplus@gmail.com detaljno ga opisati i pružatelju usluge omogućiti pregled proizvoda.

U slučaju slanja robe poštom, troškove dostave snosi kupac. Ako je materijalni nedostatak opravdan, troškovi dostave će biti nadoknađeni kupcu. Kupac će biti obaviješten o rješenju prigovora u roku od 14 dana od primitka proizvoda u trgovinu.

Trebate pomoć?

Obratite nam se!

radnim danom od 10:00-18:00h

crobilliardplus@gmail.com

ili na

091/663-6566

Komuniciraj s nama putem facebooka ↓↓↓↓↓